Nytt hår??

Veckans klipp: Nej men satan bra nya produkter från SP!! på Maxim. Två tidningar inhandlade för helgen där det står hur jag kan få fina sommar ben och magrutor till Juni... tjohej du, va fan snackar dom om?? punktbränna fett vet vi alla är omöjligt och rutor tar längre tid än så att få för den som är otränad... varför köper jag ens tidningarna...!? jo nu vet ja, mitt uppslaget har smarriga recept på smoothies.
Det regnar... stackars alla rökare

mellanåldern

Jag är i mitt livs topp har jag fått förklarat för mig. Jag är yngre än dom äldre och äldre än dom yngre. Alla vi som befinner oss mellan 25 och 35 är i vårat esse... jag kommer att vara i det 10 år till=)))))
Vid 35 ska man börja använda antirynkkräm och då bör det bli hög tid att fundera på om man vill ha ett till barn innan fertiliteten nästan blir obefintlig.
Det känns bra att befinna sig mitt i livet och förstå att det är det här som är just det, livet.
Jag har gjort en ny piercing, satan va ont det gjorde! tror jag blir känsligare med åren... och jag hoppas göra lite mera kroppsmålning innan Thailands resan i höst.
Men först och främst DEKLARERA!!!!!!

fortfarande rökfri=))

fem dagar utan cigg, det här går ju hur bra som helst. Inga problem alls.. visst kan jag sakna tillfällena att röka, som när solen skiner och jag har en latte i handen.
Så varför inte börja fast?? sagt å gjort fastan påbörjas och när jag plötsligt varken får äta eller röka blir tillvaron väldigt grå och suddig...

Nej tack, jag röker inte!!

En morgon utan, resten av livet kvar då bara. Drygt 7 timmar har gått och nu börjar jag få första suget, men vilken tur att jag ska till jobbet och sen inte en minut över att tänka på sånt skit förän sön=)
Ha en trevlig rökfri dag alla bra.

Pannkakor, albino!!??

Ledig hela helgen.  Det kommer att bli den bästa på länge, kanske hittills tom, jag och Simon drar land och rike runt och gästspelar för sköna lirare=)
Nu är det dags för pannkakor igen, mina bleka smaklösa pannkakor som inga andra än mina barn hoppar jämnfota över av lycka för att få på tallriken.
Åk till Kista och käka pannkakor om ni har vägarna förbi, där serveras dom med glass och varm nutella  m m m, dyrt men gudomligt goda kalorier.
På tal om pannkakor så ska jag börja min fasta på mån, sjukt spännande, får jag inte röka kan jag lika gärna göra tillvaron lite tuffare genom att bara dricka och rensa kroppen på gifterna...
1-0 till mig =)

Två futtiga dagar

Två dagar kvar=))))) då menar jag inte till tattoo mässan eller löning, även fast det iof ska bli gör kul. Nej p fre slutar jag att röka, äntligen!

Mitt trogna J

Skänker min trognaste läsare J ,ett tack!! J är anledningen till att jag började blogga, då var nog mer tanken att det skulle vara humor i det jag skrev... jag har en tendens att råka ut för lustiga saker och brukar kunna formulera ner det till text rätt bra. Men den senaste tidens inlägg har inte gjort att någon dragit på mungiporna speciellt ofta, jag ska försöka att lägga lite mer energi i vad fan jag skriver och hoppas att ni blir nöjda. J påpekade att jag var väldigt frispråkig i boggen...
-vadå?? fråga jag
- dels att du onanera och sen att du du satt på ballen!
-satt på ballen???
-ja, du skrev att du skulle sätta dig på ballen och sen ta en cider och cigg i det ljumna...
Hahah visst går allt att misstolka!? onani känns rätt oskuldsfullt men att skriva nått om ett planerat hopp upp på en balle är under min värdighet.... Robban sa iof att min blogg var det tråkigaste skit han läst för att det var för lite snusk,svordomar och skvaller. Sorry Robban du får sätta dig på söndagsfikat, eller helt enkelt börja uppdatera din egen blogg;)
Puss

Happy easter!!!!

Då är påsken här med solens härliga strålar. Det värmer så skönt efter den kalla vintern. Mycket blandade känslor under påsk tider, pappa gick bort och var som sjukast under påsk, men vårat lill barn Alicia född under påsken... imorgon fyller hon tre år=) och trottsen står på sitt yttersta just nu;)
TREVLIG PÅSK ALLA SOM INTE REDAN ÄR PÅ BLÅKULLA, nu ska jag öppna en cider och sätta mig på ballen och ta en cigg i det ljumna=)

RSS 2.0