sista versen på fem gångna år....

ligger och skriver i min dagbok, det är dom sista raderna längst ner på sidan kvar bara... Det är en fem års dagbok och sista dec är boken slut... jag ligger länge och bläddrar i den,minns och läser. Jag minns så väl när jag fick den utav mamma julen-05. Vart tog åren vägen? jag var då alltså bara 21, jag hade barn ,jag hade hus,jag hade hund, och jag hade Jimi, jag hade en familj. Jag trodde att mitt liv redan var utstakat , jag trodd att det var så jag skulle leva i resten av mitt liv.
Jag ser saker med helt andra ögon idag, jag kan välja det jag vill se och minns bara hur bra allting var. Jag ser i boken vad som händer, att åren går och saker förändras, människor hinner passera mitt liv under dessa år och försvinna iväg. Men tydligast ser jag dom människor som funnits med hela tiden, som funnits vid min sida utan att jag kanske uppskattat det så mycket som jag borde göra. Jag ska köpa en ny bok till jul med förhoppning om fem år till att fylla, fem lättare år.
godnatt

Danska kusiner...då vill ja oxå vara det, Heja Danmark!

jag har dissat den här låten ända sen jag hörde "Jeg flakker rundt" som är första orden Rasmus Seebach sjunger i låten Natteravn , men jag är inte sämre än att jag ändra mig. Och han som spela låten första gången för mig sa åt mig att "kom ihåg det när du står å dansar till den på högsta volym, hur du sucka å frusta när du hörde den"... nu minns jag det!!  jag är nästan övertygad om att jag måste ha en Dansk ådra...

Det krävs två för en tango!


Idag hade jag en riktigt skön fajt med en geting i mina jobbbyxor... Geting- Jossi 2-0.... aj ajaj två stick på stjärten, inte skönt. Inför en skock med stirrande besättningsmän...  där tycker jag ändå att jag kan få ett poäng för god underhållning!

SVART ÄR FÖR MÖRKT

Vi alla vet att om vi blandar svart och vitt blir det grått... eller hur!!? javisst. Det finns faktiskt något däremellan och det är okej.

jag har allt men saknar förmåga

Jag har massa bra blogg matrial och jag har internet,,, men ikväll blir det inte mer än så här tyvärr ;) lite kasst men sex and the city väntar oxå på mig.

RSS 2.0