Bil,bra eller anus?

Så kom samtalet från Henrik,dommen om bilen.... jag var lite spänd, en snabbt försvinande känsla. Det enklast var nästan att köpa en ny motor och byta ut mot den befintliga.... och ev lämna in nått  lock på renovering, det var inte det värsta...det värsta är att det är mitt fel, för tydligen var det nästan ingen olja i bilen,och taskigt m kylar vätska.jag köpte bilen för ca tre månader sen då sa bilhandlaren att allt var påfyllt och klart, det var en mekaniker som hade haft den innan. Bra tänkte jag och tuta på....

Om det är så att jag kan köra sönder hela motorn om det saknas olja känns det rätt rimligt att det borde lysa kanske en liten lampa som indikerar om att kör du längre kommer du vara tvungen att köpa en ny motor som är värd mer än bilen!!!

Både Henke och mamma  var snabba med att påpeka att det var mitt fel, och mamma sa att iaf en gång i månaden måste men titta och fylla på. Hur har jag trillat så mellan stolarna, och missat att man ska göra det??? kanske för att jag bara haft nya bilar som bara går och går...   Ja nu vet jag iaf.
Känner mig en smula uppgiven nu faktiskt, men glad att Henrik hitta det lilla felet=)

Mamma var hos oss och gjorde pannkakor och bjöd på glass, m m m. Hon ska vara barnvakt på ons så jag kan vara med på middagen och magi kvällen vi ordnat i skolan, tack mamma det betyder mycket kunna vara med på den. Jag är en av fixarna och ska vara häxa och sitta i "kryptan" i slotts källaren och spå folk med kort och spotta lite i deras händer ;)

Ringde en kille från SN som skulle intervjua mig för ett vår repotage dom ska göra,jag var lite stressad och han hördes dåligt och ställde skit dumma frågor, ex vilken mån är du som snyggast?? öhh jag skratta mest, så det ska bli spännande och läsa vad det blev av det. Som slut klämm sa jag - släpp tuttarna loss det är vår, undrar om det kommer med=)

Nej nu är det verkligen sovdags, kram och gonattidag saknar jag...

Satt på gungan i solen och tänkte medans barnen lekte, då fick jag en sån där stark återkänsla som man ibland kan få tillbaka av något som varit tidigare i livet, jag komm på vad jag plötsligt saknade massor.
Att ha en vuxen människa att vänta och längta till efter en dag på jobbet, som kommer hem och bara är, som kan vara så självklart då och där. 

Jag har det igentligen väldigt bra, men just idag saknade jag att ha någon att vänta på och prata om andra saker än piff o puff, racerbilar och dockor med för en stund.

Nu ska jag fortsätta plugga,kram kram

Dagen får inte gå för fort

Ny dag, nya möjligheter. Idag blir det nog en dag på fotbollsplanen precis som igår. leka lite med bollen och spela någon match, Jag mot Elias. I em kanske vi går till stallet och rider lite,vi får se vad det blir av. Jag kopmmer hursomhelst bära med mig mina antekningar och böker om mitt föredrag jag ska hålla imorgon om ART aggresion replacement training, måste få det på plats ordentligt.

Kistan känns inte längre lika jobbig att passera där den ligger i hallen. Det kommer att blien fin dag.
Om det börjar regna pengar oxå så blir den helt fulländad.

Nu har jag kommit på vad jag ska önska mig när jag fyller 25 i sep, en "riktig" kamera. Jag vet inte vem jag ska önska mig den av  bara..... hahaha ett bidrag till en kamera är nog så bra=)

puss

Kist kräk!

Kist f-n ligger på rygg i hallen och för första gången känner jag mig riktigt irriterad över den, den är stor,ivägen och skit jobbig att måla, mitt roliga "lila" projekt är inte längre så roligt. Den har tagit mig massor energi till ingen förbättring alls.... dom fina gammla beslagen jag skulle låta vara som dom är, är snirkliga och precis omöjliga att maskera så jag måste måla försiktigt runt allt ihop med en liten pensel..... det går inte!!!! ju mer noga jag försöker vara,ju mera skakar jag på handen, ju mera jag skakar ju argare blir jag. Jag var precis ute i hallen och gav den en ordentlig verbal avhyvling, nått i stil med att den var det fulaste jag visste. Och det tycker jag igentligen inte alls,jag är bara...otålig och less förtillfället.
Ska sova påsaken och be omursäkt till den i morgon.

Nå väl nästa helg är det Rockabilly fest!!!! Ser framemot att få bugga ordentligt, var länge sen. Så här såg det ut när vi var rockabillysar i skolan Jag Oskar och Sanne såklart=P

                                                                                   


Rättpsyk

I tisdags började skolan igen efter en veckas påsklov,det gav mer smak och jag längtar till sommarlovet och ser framemot att få jobba. Men i tisdags bar det av med klassen till rättspsyk i huddinge, det var en jätte intressant föreläsning och besök på avdelningar. Det klinga an så dant i mig så jag har sökt praktikplats på psyk i nyköping till hösten. Andra skolor har visst förtur så jag får ligga på som sjutton. På rättpsyk träffa vi på och bytte ett par ord med en man som dödat sin mamma och ätit upp hennes lever, han ville gärna prata med oss så fort vi kom in på avdelnigen.
Jag tycker att det är så intressant med psykiska sjukdomar och störningar, Vad som kan hända med en människa som du och jag.


här sitter vi i bilen på väg til Huddinge, Sanne , Jag och Kattis.  Det ver en mycket lyckad em.

Nu ska jag gå och hämta mina barn, det ska bli jätte kul att få ha dom hos mig igen,veckan har gått långamt och det finns inga som kan få mig att må så bra och skratta så mycket som Elias och Alicia.
kram så länge.


snus,kista och mjukglassar

jag ska börja mad att dissa mitt snusande, det tar död på mig. jag har snusat på tok för mycket och för länge nu måste det snart få ett slut. Jag har gjort långa uppehåll förut men jag känner en otrolig saknad av något hela tiden och det blir ett orimligt småätande. Jag måste göra en plan för detta.

Jag vill hissa min fantastiska energi på mornarna, gröt efter löprundan sitter finfint. Förutom en galopprunda på hästen så finns det inget som känns så befriande som att vara ute och springa en tidig morgon.

Nu ska jag slå slag i saken och sätta igång med mitt nästa möbel projekt, brudkistan.
Jag hittade den gömmd under ett bord när jag och mamma var på Bisarnas loppis, jag blev överlycklig. Jag har länge varit på jack efter just en sån kista. Min tanke är att måla den vit men låta dom gammla fina beslagen var som dom är. Dennis gav mig råd om hur jag skulle gå till väga så nu kan inget gå fel...eller!? Han är dock lite orolig över kistan och dess öde. Här är lite före bilder, jag har börjat slipa på locket.


Förhoppningsvis kommer det bilder på en riktigt snygg färdig kista nästa vecka=)

Idag har jag lärt mig fylla mjukglass i bägare, sjutton vad svårt det är att få den snygg!! stor eloge till alla proffs mjukglass uphällare som lyckas få den att stanna i strut och tom få en snygg topp, det mina vänner är en konst!!
Här är min bästa=)

KRAM

Tre år utan pappa

                                                                                     

Tre år har redan gått sen pappa gick bort,7 april 2006. Känns som igår när jag fick samtalet mitt i natten om att pappa avlidit. Jag saknar honom så mycket, tänk om jag fick vrida tillbaka tiden och få krama honom en enda gång till.

Jjobbig dag, med mycket tankar och känslor som väcks till liv. Var och plantera blommor på graven.
Jag älskar dig pappa. //  din Bulan
 
på kortet är det pappa och Elias, jag är så glad att han hann fräffa sitt första barnbarn.Han var ivrig och först upp på Bb.

sovrummet, d bästa av d bästa

Veckan rullade på i vanlig takt,och jag hinner som vanligt inte med i tempot.
Jag har haft en helt fantastisk hantverkare här hela veckan, Dennis, han har tapetserat och målat i mitt sovrumm. Det har varit ett nöje att ha honom här.Jag som bara har erfarenheter av tjuriga, tidsoptimitiska, slöa , grisiga hantverkare, så var Dennis totala motsattsen. Fick massor värdefulla råd om hur jag ska fortsätta min möbel målar karriär=), jag visade stolt upp mina färdigheter, till en minst sagt skeptisk proffs målare. Men nu kan det ju bara bli bättre.
Nu vill jag verkligen spendera tid i sovrummet , det är jätte mysigt. vit tapet med en svart/grå fond tapet.
Ska jobba på att få hit Dennis igen och få ordning på vardagsrummet, kanske vågar jag köra på en röd jehovasvittnen tapet.

                                                                                  
Jag har varit och fotats för en av svergies bästa fotografer i veckan, kgZ. för SN, det var roligt. Alla som känner mig vet att jag är linslus, och har en förmåga att alltid hamna framför kameran=) Igår gick jag modell på Tellus för Lava och JC, det var tjejkväll och massor snygga pumor på plats. Så här såg jag ut, det känns som att dom tappa tråden när dom gjorde mitt hår eller så var dom så förbannat trötta på gör snygga frisyrer när det var min tur i slutet på dagen.


Här ar Sandra, Elin, Cilla och jag.
Nej nu ska jag gå och lägga mig i mitt fina sovrum och bara njuta av den kommande,solen och sovmorgonen. godnatt.


RSS 2.0