Traslig början..

Börja dagen med att känna mig en smula nere... tråkig post,grått väder, måste åka nånstanns och tvätta mina kläder(tvättmaskinen har såklart gett upp) mjölken tar slut så gröten var klibbig,bensin mätaren slicka nästan golvet i bilen(så tommt var det med bensin) ringer tråkiga samtal till byte och flytt på abonemang, tappat bort legg och visa kort, flyttkartongerna tar slut, låg på golvet i köket med ett berg riktigt tråkiga papper och räkningar,rammlar från stolen när jag plocker ner gardinerna...


Men så plötligt vid 12 så vände allt, jag blev glad och fortsatte packa utan kartonger, komm på att det ändå inte fanns pengar på kortet så vad gör det att skiten är borta, drack upp ½ liter blåbärs soppa och fick ett roligt samtal på telefonen=)  Nu ska resten utav dagen bli bra. Och jag längtar till skolan imorgon och en skön helg.
 
TACK ni underbara människor i min närhet!!!


Onsdag igen...veckan går för fort

Alicia har ögon infektion och vi måste stanna hemma från dagis, jimi har Alicia på fm så jag röjer och packar på övervåningen, tar sån tid, varför samlar jag på mig skräp?  men med ruskigt bra musik går det mesta fort och lätt! Creed och 3 doors down strömma ur högtalna...
Hämta Alicia och skjutsa Jimi som ska åka på kryssning. Sen åkte jag och Alicia för att äta och lämna papper till Pelle på Tellus, där träffa vi massor människor, undrar om dom ofta hänger där!?? Maten var god och Alicia hade jätte roligt med alla människor som lekte med henne, och hon fick bullar och kakor.


Alicia, Pelle,Sandra och Kekke var fyra av dom som jag lyckades fånga på kort;)

Vi gjorde fromage till efterrätt som vi smaskade i oss och nu ska jag och Elias lägga oss i sängen och titta på Svampbob fyrkant,som är en av få barnprogram som jag skrattar mer än barnen till=)

Kram och godnatt

Förbrukar vi människor??

Låg och tänkte i solariumet på vad jag hört under dagen,
nu tänker jag på relationen mellan kvinna/man eller ja man/man kvinna/kvinna med för den delen men attraktion. Att vi inte är ny kära i all evighet är ju ingen nyhet för någon, men att träffa någon och inleda nån form av ömsesidig kärlek med och sen lämna den så fort man kanske igentligen lärt känna varandra,eller när spänningen dött ut känns väldigt konstigt.
Har en vän som har förvana att lägga ett bäst före datum på tre månader, allt över det är bonus dagar.
När och var tappar man spänningen igentligen?? inte kan man väll lära känna en människa på tre månader,och kanske inte på tre år heller... eller??

Tanken är gnagande och kan inte riktigt släppa den. Borde det inte bli mera intressant om man känner en människa och får någon form av förtroende till varandra,det är för mig iaf mera värdefullt än bara sex.
En sak kan såklart vara att man ser saker efter hand hos varandra som man ogillar, sidor som inte alls tilltalar en. Men i många fall hör jag inte om det ,utan mest att det inte känns pirrigt längre.
Vi får väll kickar av det.. pirret alltså. Eller att vissa ser sig som vinnare och fick bytet dom ville ha, och då vill dom jaga vidare, leta efter nya erövringar eller snarare offer, som igetligen bar ligger till grund för deras egna dåliga självkänsla.

Det kan ju vara en ersättning för något som hänt en tidigare i livet,kanske söker vi bara bekräftelse på att vi duger. uppmärksamhet för nått vi aldrig fick som barn, eller det vi kanske fick som barn, tänker på sexuella övergrepp, att man har ett enormt behov av närhet och uppskattning för den man är, och det man kan ge.

Många tror kanske också på att det alltid finns att hitta någon bättre, varför nöja sig med kaka när jag kan få tårta!!?!
men vi glömmer nog alltför ofta bort att det är samma mjöl i kakorna som gör tårtan och att ständig jakt på något bättre kan bli en livslångt sökande efter något ouppnårligt.

Jag är av den bestämda åsikten att allt blir roligare ju längre man träffas och lär känna varandra, ju mera får man i utbyte av varandra och ingen vill väll påstå att sexet blir sämmre när man vet vad den andra gillar??
Jag ser inget fel i att pröva sig fram, men det är läskigt tycker jag om det är på bekostnad av någon annans kännslor.
Mina tankar idag.Var tvungen att lägga upp bilder från igår, Johnny och jag på Zekes (skolans caffe).
SEn är det Sannes cp tumme på bild, stukades på boxningspasset och den är allmänt ivägen hela tiden +att jag hela tiden glömmer bort att hon har ont och behöver hjälp!! Jag är dock inte lika rädd för Sanne när hon har fel på högern!
Och jag i klassrummet innan hjärngympan=)

kram

Hellre äta gröt tillsammans än fläskfilè ensam.

Vad vore livet utan skratt... jag och Sanne garvar oss igenom dagarna, det är helt galet vad vi fular oss. Folk i vår omgivning bara suckar.
Vi har haft friskvård på schemat hela förmiddan, jätte intressant med kroppens uppbyggnad ,skelett och muskler.
Viserligen gick vi igenom mycket av det i grundskolan,men jag minns inte vart jag lagrade den informationen.

Jag säger - Snoppen är väll en muskel!!?
Sanne- Snoppen sitter väll på en muskel!!??

Vi satt tysta en stund och tänkte... Snillen spekulerar.

Håkan berätta om piller man kan äta som fångar upp fett i kroppen och sen kommer det ut den naturliga vägen... -vadå skita ut fett?? nej det köper jag inte.
Jag ska nog inte tro på allt jag hör... det blir för rörigt i huvudet.
Vi har ca 200 ben i kroppen.
40-50 % av våran kroppsvikt är muskler, självklart är det bara ett snitt men ändå.
75% av musklerna består av vatten.

carro säger- så om vi dricker mycket vatten ser vi mera muskulösa ut??
Klassen stirrar på carro.
Jag tar en klunk vatten.

Får nog nyckeln till lägenheten om ett par veckor redan, ser fram emot det jätte mycket.
kramar


Vilken jävla dag... idag idag idag

Börjar med att försova mig ett par timmar...Sanne ringer och undrar vart jag är, dom står och väntar på skjuts inne i stan (min tur att köra)...skit!! Får ett sms av Kekke att Blue moon brinner... blir jätte upprörd och ledsen över att dom aldrig kan ge sig, jävla idioter!! ringer Fredrik som är på jobbet och berättar om branden, han låter inte lika upprörd som mig, vilket å andra sidan inte förvånar mig (han är hockey spelar) tar det mesta med ro... suckar lite och säger att då får jag väll dricka sprit istället för att jobba i helgen då... 
På rekord tid är jag i skolan,36 min närmare bestämt. Polisen har bättre saker för sig idag.
Allt blir fel när jag försover mig...jagar två timmar resten av dagen.

Upptäcker till min stora förskräkelse att jag har barn bajs på byxorna när jag ska slå upp boken i skolbänken.... Sanne som sitter brevid mig håller på att förgås av skratt, och jag nästan ligger dubbelvikt, det händer tamigfan bara mig!!! Våran lärare Görel ber mig vänligt men bestämt att skärpa till mig, men jag kan inte utan lämnar lektionen i gapskratt för att tvätta byxor som btw fortfarande var våta når jag kom hem vid 17.

Tränade mage/rygg idag på lunchen, kaka var med,hon är lagspelare och grymm på innebandy men gymma brukar hon aldrig göra, så hon bjöd mig och sanne på några goda skratt. hoppas hon forsätter sällskapa oss i gymmet=) 

Jag och Ismar var och tittade på blue moon efter skolan, det var nog värre än vad vi båda trott... det rykte fortfarande. Fick en läskig kännsla i kroppen som nog fortfarande sitter kvar.Det är något speciellt med brännder, något dött... kan inte förklara men jag blir illa berörd en lång stund efter.

ska göra kvälls smörgås snart med philadelphia ost, rödlök,tomat och skinka, M M M!
      
 


ja så här ser det ut en dag i skolan..
kramar


glorious sundaySöndagen börjar med frukost framför tv:n till Piff o Puff =) Sen kom min älskling Sanne förbi med aftereightkaka som hon bakat, btw så är Sanne bäst på allt som har med mat och bakverk att göra... om jag vore lesbisk skulle jag ta henne ifrån Erik!! förlåt Erik! hon är en sån där människa som kan få vad som helst att smaka bra.... en sån människa som pysslar och donar med allt i hemmet, ni skulle varit hoss henne vid jul, ojojoj. m m m!!! Jag ska bli som Sanne i mitt nästa liv, det här livet är jag glad om jag blir hälften så bra.

Mysteriet med den försvunna konservöppnaren..... den är helt borta.... letat och letat, i lådor,hyllor och i barnens leklåda men icke, inte skulle väll någon göra inbrott och ta den...eller?? Därför skyller jag på den när vi till middag åt, överkokta nuddlar med bacon,köttbullar och ägg...konstigt??? givetvis med ketchup till!! jag är paragraff ryttare vad gäller kokböcker men idag exprimentera jag för fulla muggar=) det var sissta gången.

Fikade med mamma eve och Ikk på hellmans,mina två troll var också med, så man springer givetvis bort det man knappt fått i sig=) Det är mysigt och träffa familjen, Eve påpekade att det ibland är svårt att förstå vad jag skriver i bloggen och att det är mycket stavfel... haha stavas det så!!?? lol. Hon är så fruktansvärt underbar min syster,när jag bor i stan tror jag att jag vill ha henne hoss mig en hel del... kanske kan hon bo växelvis hos mig och Henrik??

nää nu måste jag plugga, kramar


JA TACK,jag följer med till solen!!

Syster yster ringer och berättar om en sissta minuten resa hon och Henrik köpt idag till Egypten 1 vecka och bo på Hilton hotell för nästan ingen peng alls.... Jag tror jag var grön i fägen när vi lagt på.

Vad vore bättre på sin plats än att få komma iväg och ladda om efter en minst sagt skit jobbig höst.
Bara en vecka få koppla av och göra det som jag gör allra bäst, njuta.
Glida upp på morgonen och komma till dukat bord för att sen lägga sig ned en bra bok och sila sand mellan tårna....
Bada tills JAG tröttnat och äta lite till... sova... och äta glass... dricka drinkar, ja herre gud vad det vore skönt!!!!
Det är just nu jag skulle kunna sätta mig och planera ett rån.

Skulle det vara så att någon råkar ha en plats kvar i en väska så, ja tack!! jag kan göra mig jätte liten!!!


Män i övre medelåldern och sex!!?!

Gubbsjuka??? kan det vara så?? Mer konstigt är det väll att unga tjejer drar sig till mycket äldre män, än att äldre män drar sig till snygga unga tjejer. Kvinnor har som mest sex runt 20-30 års ålder,och grattis alla som blir/är 34 ,för då känner man sig tydligen som mest sexig!!
 Däremot njuter men mest av sex i medelåldern. Det viktigaste måste väl ändå vara att valet av partner inte sker utifrån dess titel eller pengar, istället för vilken himmel en partner kan ta dem till.
 Läser om just det här i skolan och höll en redovisning om det (övre medelåldern)
Det är intressant, kanske just det att kvinnors sexlust avtar vid fyrtio medans mäns bara ökar... vad händer då??

Godmorgon godmorgon


WOOOHOOOOOOO

Så jävla bra.... fick lägenheten!!!!!!!! OPPEBY IS THE SHIT=) Idag älskar jag hela världen... utom dom två idioterna som låg i mitt arsel på vägen till skolan.

Älsklingar


me


Ge mig sinnes ro...

"Ge mig sinnes ro, att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden." Sines ro bönen jag rabbla ett antal gånger när PiP bilen sugit upp allt batteri, hungrig,stressad och på väg... tusen telefonsamtal senare kom räddaren i nöden med sin gröna springare,Pelle!! tack!! Drar med mig Johanna och åker och åker.... och åker.... tok imma i bilen och fortfarande hungrig. Johanna vill ha pizza men jag insisterar på tacos... Johanna står nu och lagar taco,envis vinner=)

ALL LYCKA TILL BARACK

Milljoner människor såg i Tv rutona när Barack Obama svor eden dem 20 jan -09. Jag gillar honom han känns som en "folkets man", all lycka till!!

FAN

Robban läste min blogg... eller rättare sagt ett inlägg, ganska snart gjorde han klart för mig att det minnsan var en tråkig blogg...tom bland den tråkigaste, det var för lite svordommar,snusk och helst av allt skulle jag vara bisexuell för då skulle bloggen vara mycket bättre!! tack för dom fina råden, idiot jävel!

Jag sålde behandlingshem idag så det stod härliga till, ett SoL och vårdvistelse hem för spelmissbrukare som spelar om pengar,män över 18 år. Pelle sågade iden igår...haha men där fick du!! klassen var såld=) och jag kommer bli rik. Drog en ordentlig tabbe på genrepet "då kan klienterna komma tillbaka för stöd och petting" pepping var tanken.

Sanne däremot drog en sköning under en pjäs i skolan istället för "kittlar döds skönt i kistan" blev det "kittlar döds skönt i skitan" hahahaha tror aldrig jag garvat så fruktansvärt!!!!
 nä nu ska jag plugga,kram

BIT IHOP ELLER BRYT IHOP!!?!!

Varje morgon när jag går upp gör jag ett val, jag väljer om det ska bli en bra eller dålig dag, jag väljer hur jag vill se på det.. hela tiden ställs jag innför val där jag kan välja att anting att ta det goda ur det onda eller bara se det dåliga. Jag väljer att det ska bli en bra dag. Vissa dagar kan ibland allt kännas destruktivt och tråkigt,ensamt och svårt, som det gjorde i morse... 

klockan ringde 04.45..... trött som fan men jag valde att gå upp ändå,lättare sagt än gjort....foten hade tjokat på sig under natten och värkte nu ännu mera, jag hoppar runt på övervåningen tills jag är alldeles svettig men har nu iaf fått kläder på kroppen och lindat om fotfan, väcker barnen, både Elias och Alicia vill sova vidare... hoppar mellan sängarna några gånger,15 min senare står jag med två trötta,arga,skrikande barn brevid mig och glor på trappen... hur ska jag få ner alicia??? kanske kan jag fira ner henne i en korg?? barnen skriker fortfarande... jag sätter mig ner med Alicia i knät och hasar mig ner... 2.5 timme senare är vi på dagis och jag har ändå inte fått i mig frukost,men barnen är nöjda och Elias kvittrar glatt för dagis persoalen hur mamma åkte ruchekana nerför trappen i morse=)

Jag fick ett besked från en hyresvärld att lgh jag hoppats på att få hade gått till en annan, det är snart bara en mån kvar tills jag måste vara ute från huset. Allt löser sig säger alltid Jessica så då gör det väll det!!??

Nu är det daxs att sätta sig med lite mera läxor, psykologi boken kallar....
 

Bilen


NYTT FÖRSÖK, ÄNTLIGEN INTERNET

Min fina svarta glänsande nya mobila bredband ligger här brevid mig och arbetar,när jag varit utan internet ett par månader känns det så lyxigt att surfa runt bland sajterna, titta lite här och titta lite där. På rätt oviktiga men ack roliga saker.
Underbart, känns det däremot inte i min högra fot...körde boxning idag och mitt kvicka fotarbetstänk var inte alls min fot med på noterna på, utan böjde sig istället i en helt oanad riktning,AJ!!! Så mina blåa kryckor är nu mina oubärliga följeslagare. Tack alla ni som hjälpte mig när jag bara ville bryta ihop i gymmpasalen och invänta döden!!!
Men barnen gillar det, jätte kul att mamma studsar runt som en tok hemma på ett ben,desutom är det tydligen svårt att låta bli att hänga sig och hoppa över det benet jag har i luften, ja varför inte löpa linan ut och dra ut en låda på det,jorå det gick oxå att ordna=) Elias hoppar efter mig vart jag än ska, "Mamma dansa mera" utbrast han när jag äntligen dukat undan kvällsmaten,nattat Alicia,torkat upp yogurten från golvet och torkat svetten ur pannan och hoppat bort till soffan och satt mig tillrätta. Underabara barn=)

Jag och Sannne var och prövade peruker idag i en maskerad affär,vet alla att vi har en sån rolig affär vid Kronhallen?
villka goda skratt vi fick ojojoj,jag var ute efter en vit peruk till White night på Tellus på lör (om jag så ska ligga så ska jag jobba) nu vet jag hur jag skulle kunna se ut om 50 år,men att jag skulle kunna bli 74 känns rätt omöjligt med mitt flyt.
Men perukerna uppföll inte mina krav, villka dock inte var högre än att jag vill ha fler än 3 stripor vitt hår på huvudet och jag ville inte ha en krulig Mozart peruk, villket var det enda som fanns!!
Men goda skratt fick vi i massor, har jag tråkigt en dag kommer jag gå dit igen.
Godn

Nytt vrålåk

Nu står det plötligt en "ny" bil utanför=) matt röd till färgen,lovar att lägga ut en fin bild åt er. Tog farväl av min trevliga seat leon genom att ta den med på en sisst sladd runda i stan...Magnus på Bilpunkten lovade att han skulle be dom nya ägarna att vara snälla mot den,tack Magnus. kram så länge...


Förändringens vind...

Mycket stående på alla fyra, letandes efter damm,mat,nappar ,ja det mesta finns att hitta hemma på en småbarnsförälders  golv. Mycket puts och drag med sugaren,men så äntligen är det slut på alla dessa visningar,tack typ ssab,volvo eller något annat som dragit dessa människor från Trollhättan hit! Ska skriva papper idag,man ska inte ropa hej förän...ja ni fattar.
Jag blev så inspirerad av JR:s garderobs tömmningsdag så inatt kl 1 bestämmde jag mig för att ta tjuren i hornen,och kravlade mig upp för berget av kläder och satte igång att rensa...spännande,hitta mycket kläder som fick mig att undra om jag överhuvudtaget någonsin bläddrat i en modetidning,jag skrattade för mig själv några gånger på berget,och tänkte på långkalsongstiden i skolan och hur Eve skämmdes över min milt sagt slappa stil på stan för några år den när hon hade skrytit över hennes söta syster,jag vill minnas att jag inte  fick ta av mig mössa och dyl inne på caffet.Någon modeblogg blir det kanske inte av det här,men vill någon ha tips så är jag givmild.
Oro är när man lånar problem från morgondagen...
KRAM


Allt har en början...

Jag är inte sämmre än någon annan,så jag ska oxå börja blotta mitt liv på blogg. Kanske finns det någon,just du, som är lite intresserad av det. Eller så kanske jag borde använda ordet delge istället för blotta. En kompis vet jag kommer bli glad att jag äntligen gör det=)
Kanske blir det här en ersättning av min älskade blå dagbok,med viss censur.
En bra dag för att sälja hus... det visar sig,eller kanske har jag redan gjort det?? alla som ensamma har försök eller sålt ett hus vet hur mycket pyssel det är med det.Många visningar,mycket papper och kontakter med bank och mäklare... affärskvinna kan jag nog lära mig att bli,men att vara en optimist föds man till!!

Nu ska jag röja,rensa,och prova kläder i massor,Johanna ska vända upp och ner på garderoben och jag infinner mig i soffan med mamma scans köttbullar och kaffelatte...det här kommer bli kul!  
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0