Idag

Datatekniker, dataingenjör... nej så stavas d inte... ja ni hör ju så avancerad jag är. Man kan ju lite skit, pilla lite här, ett knapptryck där och så vipps så har man kopierat eller klistart in nått roligt. Jag vet i tusan vad jag igentligen håller på med på jobbet alltså, men bra går det.

Ska tydligen köpas in en ny dator som jag ska installera våra program på.... spännande.
- Så du är mest van med att jobba i vista??
-ööh..jobba å jobba om det räknas som jobba att surfa på facebook eller kolla SMHI??jo vista tycker jag ser färggladare och trevligare ut än xp.

sluta svära projektet går bra, så länge jag håller mig borta ifrån situvationer som... så länge jag inte pratar.

Vart hemma hos Eve och Henrik och ätit middag ikväll,halloumi m m m och massor annat gott bjöds d på. Nästa år ska jag ha en el grill på ballen, för finns det så mycket som slår grillad mat av alla dess slag?? Tack=)

Gonatt sovhatt

En vanlig dag på jobbet bara.


Projekt

Dag ett i mitt sluta svära projekt.
Dags status/form/resultat : svurit lite mer än vanligt bara för att dagen varit lite ur balans, försov mig, glömmde sätt frimärke på ett JÄTTE viktigt brev till CSN, tappa ut mjölkpaketet. redan vid dessa tillfällen var kvoten fylld för dagen... Men imorgon är det en ny dag. 

Snälla flickor kommer till himmlen, resten av oss kan komma hur långt som helst!!!


gonatt

svett är bra skit

träna på morgonen är bland det bästa som finns!!! spinning och gym ök får kroppen att vakna till ordentligt, hahah sitter och skakar nu=) jordgubbar till frulle och kaffe på ballen, känns så lyxigt att vara jag just nu.

Ska ducha nu och sen åka och jobba ett par timmar.

Igår satt jag och Malin och fika i lekparken medans barnen lekte, det är alltid lika roligt att träffa den lilla solstrålen. Sanne och Erik titta förbi en sväng oxå, Erik erbjöd sig att vara barnvakt så att jag och Sanne kunnde åka på baklucke loppis i oxelösund, dom är för goa.
Ha en underbar dag fantastiska vänner!!!

jobb i all ära men....

Less på att jobba... inte likt mig alls!! brukar se frameot att åka till jobbet och skratta m kollegorna. Men i morse kännde jag för att spy på dörren in till jobbet,  spy i personalrummat som är så litet att jag slog i armbågen när jag vände mig om där inne!! Jag ville vara ledig och göra något som gav energi istället för att ta enegi. Men efter lite kaffe och macka så vände vinden lite.
 Systrarna UNDERBARA kom och åt lunch  med mig, Kajsa och Sofia Ljung. Dom är så otroligt fina människor, så omtänksamma och söta. Jag blir verkligen jätte glad av att se dom små pumorna.

Så var det lite träning innan jag hämta kidsen på dagis.Mamma möte oss och vi blev bjudna på fika m m m, tack=) det tar sig verkligen och att jag överhuvudtaget jobbat idag var nästan glömt=)

Fredrik ringde och satte pricken över i för att det blev en fantastisk kväll, jag ska få hans cykel med växlar och stöd och han ska få min.... ja vi kan kalla d cyckel=) utan växlar och stöd,men dock två hjul och ett styre. Han cycklar ändå bara fram och knappt tillbaka till peplokalen och/eller krogen, där den btw tas sönder. Tack.

Tack Johanna för att du presenterade mig för världens snyggast tjej, Shane i L-word. Im in love...
Nu ska jag lägga mig i nya soffan och läsa min bok som dammat igen på sängbordet.
kram

Another day in Paradise!!

Såg att du bittra människa varit inne och läst min blogg och lagt en minst sagt märklig kommentar om att jag får skylla mig själv för att jag kännde mig ensam, eftersom jag inte kunde hålla fast vid en fin kille. Jag förstår  varför du inte gick ut med ditt namn,det är lite pinsamt att yttra sig om saker man inte vet något om eller har med att göra.

Jag måste tacka Johanna för en helskön torsdag, vi hade riktigt roligt,like the good old days, förhoppningsvis blir det en mini semester till Stockholm tillsammans i helgen=)


Gått om och om på min "spot" idag:

Phil Collins - Another Day in Paradise

She calls out to the man on the street
'sir, can you help me?
It's cold and I've nowhere to sleep,
Is there somewhere you can tell me? '

He walks on, doesn't look back
He pretends he can't hear her
Starts to whistle as he crosses the street
Seems embarrassed to be there

Oh think twice, it's another day for
You and me in paradise
Oh think twice, it's just another day for you,
You and me in paradise

She calls out to the man on the street
He can see she's been crying
She's got blisters on the soles of her feet
Can't walk but she's trying

Oh think twice...

Oh lord, is there nothing more anybody can do
Oh lord, there must be something you can say

You can tell from the lines on her face
You can see that she's been there
Probably been moved on from every place
'cos she didn't fit in there

Oh think twice...

     


regn bär m sig ensamhet

Att blogga lite varje dag är lättare än att försöka uppdatera dom senaste månaderna för den enda som stackare som kanske är intresserad. så jag skiter i det. Jag mår rätt okej.... känner mig förbannat ensamen trotts massor med fina vänner runt om mig. Kan inte riktigt lära mig att leva ensam..... det tar tid. Jag undrar ofta hur mitt liv ser ut om ett år??? inte som  nu kan jag iaf hoppas. 

Idag är d regn, och d är mysigt. Men det känns ännu mer ensamt.

gnäll gnäll gnäll....jag går och lägger mig istället. kram


RSS 2.0