glorg saturday

Idag har dagen mest kretsat kring min kära vän Fredrik och hans nya elgittar,som han köpte på förmiddagen. Han berättade för mig igår att han ska bli rockstjärna så det här ville jag naturligtvis inte missa... Det låter bra ,gittaren är svart och det var mycket sladdar och pojkbands minen sitter så det kan nog inte bli annat än succe!! bilder kommer att publiceras snarast.
Soppa torsk har oxå varit ett inslag som krydda dagen....

Igår såg jag filmen "män som hatar kvinnor" ,jätte bra film, fem glas rödvin av fem möjliga.
Det är roligt att se svenska filmer som är riktigt bra,jag ser fram emot dom kommande filmerna.

Det var även igår jag upptäcke jag att jag är nötallergiker... inte roligt,jag älskar nötter!! ska kolla upp det snarast.

Nu ska jag fortsätta se fotbollen... det här kan bli spännande 0-0 efter 57min.Och mera vin.

KRAMAR


grannar och morötter

Solen ger sken av varmt väder,men ack vad kallt det är ute. Jag vill åka bräda,Eve och Henrik är i Tandådalen nu, och jag skulle varit med! känns jätte tråkigt att inte ha fått åka något alls i år, får ta igen det med råge nästa. jaja  vad är en bal på slottet??
Jag och barnen har haft simm tävling i badkaret, och sen fick dom gå skattjakt... jag hade gömmt två klubbor,dom blev jätte glada och vi satt och titta på Piff&Puff tills dom själva bad om att få gå sova.
Känns tugnt att lämna dom i morgon...

Btw så är jag utled på grannar som ska stå och smyga bakom gardinerna så fort jag går utanför porten, idag vända jag mig mot en gammal granngubbe som alltid står och smyger,han och hans fru (som oxå gillar att glo och smyga) bor under mig, jag stannade iallafall och vinkade... gubben tog då skydd bakom gardinen,suck.
Jag får aldrig något tillfälle att hälsa ordentligt på dom heller, dom låser gärna dörren när jag går i trappen oxå... stackars tomtar dom har verkligen inget bättre för sig än att irritera mig!!?

Idag bakade jag morotskaka, det är det bästa av det bästa m m m. jag har aldrig bakat det förut, mycket udda ingredienser i, men den kommer nog smaka utsökt till kaffet på Alicias lilla kalas. Laga mat är inte riktigt mitt bästa men baka är jag grymm på faktiskt=) philadelphiaost topping på.
                                                                                   

Nu ska jag lägga mig med datorn och titta på Patrik 1,5 ,den är så bra men även den enda film jag har på datorn...
kramar och gokväll, vi ber för värme imorgon va??och för att slippa mer snö.

Harembyxa,flopp!?

jag kan inte påstå att jag gillar det här med harembyxa, som är så på tapeten just nu. Det finns ju överallt och Gina tricot gör ständigt reklam för denna skitbralla, jag förklarade i skolan idag att jag tycker den påminner om en kissig morgon blöja. Håkan rynkade på näsa, men har man barn vet man nog vad jag menar.

När inte ens Pernille "Gina Tricot-tjejen"  kan bära Harembyxan med stil så är det nog få som kommer att kunna göra det. Nu kanske någon som spanat in bilden nedan misstycker men det ska tilläggas att vad som ser okej ut på ett fotografi inte alltid framstår som lika elegant när det kommer i svängning.  Men jag kan ändra mig, jag ska inte gå ut för hårt med mitt misstycke för denna skitbyxa, i slutet av sommaren ser ni mig dagarna i enda ströva runt med minsst två par haremsbyxor på mig och kanske ser en smula kaxig ut även om jag skulle kunnat "gjort ibrallan", för vem skulle kunna se det?


Vi var ett gäng "sjuka" brudar som gav oss ut på vandring i solen ,istället för att gymmpa. så här såg det ut då.


Ja det var lite över våran vackra skolmiljö, och när jag reste fram på ett tamt lejon i vårsolen.
Mamma hämtade banen på dagis idag och var hos oss hela kvällen och laga mat och röjde i min städskrubb,och så prata vi en hel del förstås också, bla om hur svårt det är att prata om sex med sina föräldrar eller ännu svårare att göra det med sina barn. Det är så roligt att få umgås med mamma själv, när barnen somnat,för annars ska dom hänga på henne hela tiden. Alicia har någon form av förälskelse till mormor hon tjatar om henne jämt!!! och vill bara sitta i mammas knä så fort hon är här. Så när vi lagt barnen blir det nästan som att först då hälsar vi , och kan prata med varann=) haha.

Nu är det sov time, ska upp tidigt och gå på utveckling samtal med Elias innan skolan. KRAMAR

sol i ögonen

Vakna med solen i ögonen kl 5,jag hade medvetet struntat i att dra ner dom dära randiga som gör det lite mörkare... mmm=) men det var inte lika mysigt som jag trodde det skulle vara,jag var jätte trött och kunnde inte somna om. En vän till mig skulle säga så här- Och vad har vi lärt oss av det här? det är sa,,a människa som delar upp befolkningen i A resp B grupper beroende på deras olka förmågor att förbereda sig inför situvationer som uppstår. Ajaj nu börjar visst min lektion fortsätter sen, kram

va hände??



Jag blev förvirrad när jag vakna ur min dvala idag, det var vitt på marken... hmm..
jag som laddat för våren och tagit fram löpardojorna och brillorna. Men den som väntar på nått gott!!!det bästa av det bästa är ju där vi är just nu, vi har en hel vår och sommar framför oss!!

Jag måste lära mig något nytt känner jag, köra rally pratar Sanne mycket om, verkar ju roligt men lättare sagt en gjort,en rallybil någon?? en bana?en karta eller nått oxå va?? hmm nej får nog bli att lära sig något enklare...som skateboard,eller spanska... kanske igentligen blir en utmaning nog att lära sig cyckla igen. Lycka är att göra något man inte trodde man kunnde.

kram

spy

Hag hade prcis värmt upp skratt musklerna och satt mig i soffa,men så visar det sig att Ballar av stål var en repris... suck. Så nu rullar Robinsson på tv istället, -man måste tilhöra majoriteten för att överleva. var ett konstaterande innan programet var slut.

Jag tror jag är på väg att få influensan,känns som jag vill kräkas... hoppas jag bara drukit för mycket yoghurt.
Jessica sitter just nu i sina två storleker förstora camo brallor och sin äkliga tröja,muff strummpor och dricker vin, låter mysigt tycker jag...tänker mycket på henne. sötnosen.
 Undrar hur det går för Kaka och hennes naglar,jag har nämligen tagit till min uppgift att få dom fina,hon har skött sig jätte bra denna vecka utan att bita, kanske beror på att jag har penslat gift på dom.

Okej det var inte för mycket yoghurt...eller så var det det men nu komm det iaf upp...jag har inte tid att vara sjuk! det är ju inte som när man var liten längre att vara sjuk, ligga i sängen och bli uppassad med div läkande och goda medel. Nej nu är det bara att bita ihop,dra ett lager solpuder i ansiktet och svälja en alvedon på väg till skolan.

nej fy sjutton... nu är det illa,mår illa ska gå och lägga mig med hinken. 
nattinatt


betala för två?

Idag har jag lagt lite energi i frågor som tex. ,ska kraftigt överviktiga personer betala för två flygstolar?? Ja, jag tycker det. Jag vet jag är ond men min spontana reaktion var så. Jag vet jag flög från Grekland en gång med en fantastiskt ofantligt stor dam brevid mig/över mig. Hon snodde hela armstödet och en bra bit där till. När mat vagnen äntligen kommit till våra säten så fick vi äta i omgångar.Flygvärdinnorna fick dra upp henne ur stolen och jag fick putta på bakifrån. Därför är jag av den åsikten.

Men o andra sidan så kan man ju inte göra iq test när man ska på bio ,för att kanske få halva priset på en biljett för att man förmodligen ändå inte kommer att förstå  vad filmen handlar om. Det är ju nästan samma sak,eller??  tänk att få mötas av ett par stora ögon fyllda med medlidande som tittar upp ifrån test resultaten och säger -det blir halva priset för dig, Vill du forfarande se filmen?annars visar vi barn filmer på helg förmiddagar!.

Nu ska jag bada badkar,ciao

TACK mamma nina och ikk för att ni stylar min lägenhet!!! älskar er=)

BIB.

Förbannat slött av mig att inte hålla bloggen uppdaterad. Mitt internet ligger i vila, hastigheten är förbi sprungen.
Jaha då är det ny vecka, efter en skit rolig helg,med skatt letande och björn jagande i skogen.

Jaha och där var tiden ute, lektionen börjar, Kris och utveckling. Men jag lever iaf,så till den milda grad.
kram

klena muskler,abstinens och lyx på en måndag


Var hos Andy idag på hårimperiet och fick barret klippt, och urtunnat till tusen. Jag får lyx känsla av att vara hos frisören, han tvätta och la inpackning och jag läste skvaller tidningar och drack ett par latte. Och så kännde jag mig som Shara Jessica parker när jag klappra ut två timmar senare med ett hår större än mina breda axlar! Och gott luktar man ju oxå=) Andys pappa komm och visa mig katalogen för jeansen och stora affischer på mig sen i sommras,och jag fick fribiljetter till en mässa. Vilket såklart bredde på min lyx känsla ännu mera.... ja man är ju kändis;)

Såg i en skvaller tidning rubriken "Vad killar inte vill att du ska veta" , intessant måste läsas såklart,vad kan det vara??
Larvigt det var att killar aldrig menar det dom säger i dom här fallen: "du är mycket snyggare än ****"  "du har helt rätt älskling"  "du gör mig hel"   Ingen kvinna kan tydligen göra en man hel, därav Hugh Grant kloka ord från filmen Om en pojke "every man is an island, and i am bloody Ibiza" .Och att dom säger att vi älsklingar har helt rätt är för att dom tydligen vet att det inte är ide att protestera,utan vill bara ha lungt och skönt.
 jag tycker ibland att vi tjejer kan vara riktigt korkade när vi spekulerar i vad killar menar och inte,och drar våra egna slutsattser i det.Istället för att acceptera att vi faktiskt är från olika planeter . och varför forsätter vi att älta att dom inte kan förstår det vi INTE säger, att dom inte kan läsa våra tankar. Vi accepterar ju att en hund inte kan lära sig prata. ja ja..

Dagens citat : Det är bara du som har nyckeln till ditt egna fängelse.

Helgen var kanon, vi var fyra lagom vingliga tjejer som traska hem i lördags efter en natt på Tellus, tack=)



Och efter att jag lämnat nycklarna och avslutat hus affären i fre, ringde underbara mamma mig och ville fira på kondis m m m tänkte jag tills jag komm på att någon semla får det ju inte bli för mig, men kaffet smaka utmärkt m grädde i=) Idag har btw jag och Sanne mest pratat om hur sötsugna vi är!!!! ren och skär abstinens!


Imorgon ska jag hem till mamma och rota igenom och vända upp o ner på hennes källare och se om jag kan göra några roliga fynd!!! kul=)

RSS 2.0