bilder


Nu kan jag rädda liv!

                                                                                    
          

På fm idag så hade vi HLR,hjärt och lungräddning.Jag har gjort det några gånger förut men det är alltid jätte bra att friska upp minnet, och få lära sig senaste nytt teknikerna.

På em var det idrottsdag med innebandy och fotboll, men varkan jag eller Sanne kunnde vara med pga att vi båda gjorde en ordentlig stukning i höger foten för en tid sen. Men satan va vi körde på i gymmet.... darriga och svettiga fortsate vi med boxning. Vi båda hade träningsverk ifrån igår så d ska bli minst sagt intressant att känna av morgondagen...

Jag har fått praktikplats till hösten, fälltgruppen i oxelösund!! så sjukt kul, ville verkligen vara där. Ibland tror jag att jag att någon "där uppe "måste gilla mig väldigt mycket....=) 

puss

Ölprovning,sol och långt ifrån Italen denna vecka

I onsdags var jag på ölprovning på Cafekrgen (jobbet), det var väldigt trevligt och lärorikt. Jag har nog aldrig tidigare kännt att skillnaden var så stor mellan olika sorter,och nog aldrig tidigare druckit så mycket öl heller för den delen. Nästa gång jag står framför en bardisk blir det nog en Nils Oscar god lager,fantastiskt att vi har så fint öl så nära. 
                                                                                 

Mina klasskammrater har tillbringat veckan i Rimmini Italen och Venedig, men jag sparar slantarna och har varit i ett underbart svergie och jobbat istället.... vädret har varit fint och jag har äntligen kommit över en slagborr och kastat upp saker på vägen (kan d se ut som iaf) men jag använde faktiskt laserpass men det måste visat fel. Ju mer jag tittar på dom något snea hyllorna ju rakare blir dom. Fick ett mycket glädjande besked av Dennis i veckan också, det blir makeover av mitt v-rum=) Jag har fått fina saker för att styra upp balkongen av mamma oxå,så jag är inte bitter över att jag är blekast av alla på måndag i skolan.

Jag har träffat Johan som jag inte träffat på länge,det var jätte roligt.Han var glad som vanligt, sålt sitt hus och köpt ett nytt hus i oxelösund tillsammans med sin nya tjej  Malin som ska renoveras under sommaren. Det var ett givande möte med mycket kloka ord som jag tog till mig av,tack.

                                                                                             
Nu är röstningen avslutad och resultatet snart klart, vem vinner euriovision song contest 2009???
Jag tror inte svergie ligger på topp tre iaf, men den som ser få se helt enkelt=) 

Den största händelsen är ändå att Elias kissat på toan två gånger ikväll,äntligen!! imorgon börjar hans nya blöjfria liv,hoppas dock han är lika medgörlig utan mutor=)

Jag njuter av att livet är där jag är just nu, mitt i det, Varkan framåt eller bakåt.

**** buske...

Kom på mig själv att gå och le... jag komm att tänka på en jätte rolig disskution jag fick äran att bevittna mellan två goda vänner, vi satt i bilen och från ingenstanns dök den upp. Nått i den här stilen löd det:

- Jag är så förbannat j*vla trött på min j*vla fittbuske!!, det växer som ogräs och krulla sig ner längs benen.

(jag tittar upp från boken och lutar mig lite fram för att höra hur samtalet i framsäterna ska fortsätta)

Den andra tjejen säger
 - Och jag som skulle vilja ha mycket mer för att kunna göra något roligt med det.

- Som vadå?? fläta ihop det med rövskägget? frågar hon snäsit.

- Nej men kanske en fin rand eller som jag såg på tv ett hjärta... Men rakar du dig inte då?

 -Jo jämt!! men ibland vill jag lixom göra en riktig genomkörare... Jag ansa en gång och då klippte jag mig i läppen.

- Ajdå.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt,tack. Där och då var det väldigt roligt, disskutionen fortlöpte ca 20 min.

Idag bjöds det på ett skratt igen. Det hade varit väldigt mycket diskutioner i klassrummet sissta lektionerna och vissa blev riktigt upprörda.. När vi hoppa in i bilen brast det för min kammrat som satte igång att vråla av upprördhet, hon drog hela sitt barnförbjudna register och jag fick höra saker jag aldrig hade kunnat hitta på själv.
Hon ringde sin stackars man och beklaga sig över att hon var så in i sjutton arg,men när han väl frågade om vad saken gällde så hörde jag henne svara "men jag orkar inte berätta det", hahah så typiskt tjejer.... Hur skulle vi reagera om situvationen var den omvända?? Jag skulle bli jätte frustrerad om min vän ringde och bara berättade hur fruktansvärt j*vla arg han var och sen inte vilja berätta varför!! Skulle vilja möta den tjej som kan ta det som en man, ha is i magen och veta att  hon kommer förr eller senare dra hela storyn med råge. Ja vissa stunder så blir det så uppenbart hur olika vi är varandra,killar och tjejer. Det är ju det som kan göra det hela så intressant, ibland undrar jag hur dom gör för att bara kunna lyssna på ett öra,titta på tv men fortfarande se intresserade ut...!!??

puss och godnatt


Maria Mena med tre M M M

Maria Mena, sol och lek har präglat största delen av dagen. Vi har även hunnit baka lite kakor och förberett inför morgondagen med stort D=) Min underbara Lisette och små trollen Jennifer och "lillElias" kommer och ska stöka ner hemma hos oss, jag saknar Lis1 så galet mycket så det ska bli så skönt att se henne.Vi umgick dagligen när jag bodde i "tomta", vi gick  hemma båda två med småttingar så vi hade gott om tid för livsnjutande saker som att dricka kaffe tillsammans, dra runt våra små liv i barnvagn, prata,prata och mera prata.... när vi kom från gymmet var vi mer trötta i käkarna än någon annanstans. 

Jag har målat på kistan ikväll, det börjar ta sig och nu känns det faktiskt riktigt kul igen. Mitt lilla hem börjar ta form, måste bara få ordning på hall och vardagsrum... bara och bara=)

Nu är deklarationen färdig och inskickad, i vanlig ordning i sissta stund. men dock i tid=)

Nu ska jag somna till Maria Mena, jag får inte nog av henne, Godnatt alla rövare och banditer.
ps lyssna på låtarna "all this time" och "your glasses" m m m

  Jag hissar flaggan på valborg=)

GRILLA

strålande väder, jag lever och mår bra. Igår åt jag grillat för första gången för säsongen m m m, jag saknar huset såna här fina dagar. Sitta på altan och dricka ett glas gott vin,lyssna på musik och grilla. Det var trevligt att få göra det igår, herr bindestreck och fru Ellinor är väldigt roliga. Idag var jag och Fredrik och svulla pizza och åt glass i hamnen, underbart.

Elias har cycklat och cycklat hela em, jag och Alicia har suttit i sandlådan och gjort goda sand kakor och grävt bilbanor. Vi var nere på Ica en sväng och köpte popcorne till kvällen. Nu ska vi skruva ihop ett soffbord, som mamma köpt åt mig=) Hon köpte ett till sig själv också men det hade jag sönder innan vi ens hann från parkeringen på Ikea.... trist.

kramar

RSS 2.0