Världen är tung

när det känns som att hela världen vilar på ens axlar,
vad gör jag då?

Livet är inte lätt, det har ingen påstått heller men ibland känns det väldigt orättvist och ibland gör jag det kanske svårare än det behöver vara.
Jag är en tänkare och det kommer jag alltid att vara.


WOHOO L E D i G h E t

nu är jag ledig, jag ska ägna mitt lov åt.... mmm nää jag vill inte ens tänka på planering ;))
Varma koppen, redd kyckling är mumma, jag har levt på enbart såna idag, brie i så blir det ingen smalmat;)
Puss o natti nutt.

Btw så spökar det i drömmarna om natten... jag kan inte sova. 
                                                           
                                                 

Länge leve brösten!!!

Stöd bröstcancerfonden, köp ett rosa band.  Aldrig får vi se och prata om så mycket bröst som under oktober månad, när insamlingen till bröstcancer fondens rosa månad darar igån. Missa inte gallainsamlingen på tv om 9 dagar.

PUSS

polis polis potatis....

Jag som har polis skräck ska ut på havetsvåg tillsammans med soc oxelösund och 112, polis, ambulans och brandmän. säkert oxå folk från nyk soc och vakter.
Min handledare fyller 39 år och det ska firas. jag har en liten nervös/stress klummp i magen, kanske för att Elias var orolig över att mormor skulle glömma honom och att jag inte skulle komma hem igen. Det kommer bli trevligt, ser framemot att umgås med "kollegorna" utöver jobbet.

Marica har två barn och är snart 40 hon och hennes man har varit ute och käkat middag två gånger sen dom blev föräldrar.... hon frågaade om jag hade nått smink hon kunnde låna, söt=)) Jag har allt från Lars Wallin, min smink väska och dess innehåll är nog det dyraste jag äger och ändå sminkar jag mig faktiskt inte så mycket, men jag gillar alla vackra färger på ögonskuggorna!!

En av kvinnorna har köpt en klänning för kvällen till ära som hon gömmer för sin man, han skulle nog bli ledsen över att han aldrig får se mig så fin var hennes argument.
En annan skickade verkligen en ansökning om att få åka på kryssningen till sin man, hon fick ett skriftligt svar tillbaka att det var okej=)) hahaa underbart.

Lite bilder på glada stunder senaste veckorna..... =)))                                                 

Har massor fler bilder jag skulle vilja lägga upp men av tusen skäl orkar jag inte.... Nu ska jag dricka mitt älskade kvälls te i sängen och läsa Lisa Marklunds "livstid" innan jag somnar. LOVEsimply

Live simply
          that others may simply live                                                           

kladdkaka och hallongrottor

jag gick till johanna och blev bjuden på vin och kräftsmörgås,mmm så gott. nu är kl 22v och vi har startat ett kakbak, jag blir kvar här i natt och det kommer att svullas en del=))) men det är bra för annars har vi inget att träna bort i morgon!! Det doftar ljuvligt.... det doftar choklad.

Krama

Varför min cykel???

Någon har hoppas sönder framramen på min cykel, den är helt skev nu, det låter massor och är tugnt att trampa. Ååå vad ledsen jag blir, jag har böjt den lite till rätta men jag har tyvärr inte styrka så d räcker till. dumma dumma dumma. Tur att jag har börjat spara pengar för att fixa bilen innan snön förhoppningsvis.
Den stod på stan, jag var bara inne och träna.

Jag köpte världens godaste fralla idag, stenugnsbakad. Jag ska bjuda på sån nån dag med min goda tomatsoppa. Det kan jag iaf tänka på när jag blir arg över att en dumming varit på min cykel.

Igår kväll var jag hos Johanna, mysigt. Drack ett glas väldigt speciellt vin med smak av äpple,kanel och vanilj. Det var som att äta äppelkaka fast i flytande form=) Den kan drickas varm oxå, lite mys nu i vinter.

Jag tänker på Fredrik som är på Bali och surfar i solen, känns som att det vore skönt m lite A,D vitaminer, det är riktigt burrigt ute nu, det blåser mycket och tar sig på nått lustigt sätt ända in på huden trots lager av kläder.

                              

Min bil!!! Oj vad jag saknar, till alla nära och kära som tycker att jag är dålig på att hälsa på vill jag bara säga att allt blir lite lättare när jag har bil igen. Då kanske nån vill med på ett åk??
Nu ska jag lägga mig å läsa och sen drömma om bilar,sol och goda frallor. Kram

En dosa sanning

Jag saknar mitt snus idag, jag gick i morse och leta efter den tills jag kom på att det är nästan två veckor sen jag sluta. Jag var tvungen att läsa på internet om hur farligt det är att snusa, och vad en dosa innehåller för at få lite avsmak. Jag vill ändå sätta ut lite bilder över begravningscermonin som ägde rum på femöre den 29 sep, och än har jag inte varit där och grävt upp dosan.

                         

                

                                                                 

Idag tänker jag bara göra saker som ger mig bra energi, då behöver det inget snus.

Det regnar ute, kl är snart nio. Det är måndag, jag ska snart gå till källaren å jobba, försöka få ihop 2500 kr till bilen innan dec. Men först ska jag ut i skogen och springa, vakna upp lite.

Ikväll ska jag och Eve till CMS , hennes första pass där. Roligt att få nån att träna m ibland. Sen hoppas jag på att åka hem till Johanna och kramas lite och kanske titta på Tabita=)
Ha en fin dag kram

ingen ordning på mitt liv

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra.... på nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd, det kanske var pundigt, det kanske var bra...

Jag har fått en tavla utav Sanne som hon gjort, på den står det "Du vet väll om att du är värdefull..." den sitter i hallen nu, jag ser den varenda gång jag kommer eller går och jag blir jätte glad av den.
Hmm... jag vill bara ligga här i min soffa hela dan idag, inte jobba.
Tack för en rolig helg, det var skönt att komma ifrån nyköping och träffa trevliga människor.
PUSS


Barn är oslagbara

6-8 Nov är det hälso mässan på älvsjö, någon som vill föja med mig?? gärna nånmed bil.... eller du måste ha bil! får jag åka med dig isf?? =)

BRIS föreläsning i Norrköping idag, jag tycker om frågor som rör barns rättigheter och hur vi ska kunna jobba vidare för att nå ut och hjälpa dom. Så många barn som utsätts för det osynliga våldet mot själen, psykisk nedbrytnig. Där blåmärkerna inte syns och hjälp insatser inte görs om barnet själv inte söker hjälp. Det är så många oskyldiga barn som utsätts för kränkningar, hot, utfrysning från familj, skuld, systematisk utförda handlingar dagligen, om och om igen.

En pojke  11 år mailar till BRIS
" Min Pappa dricker ofta och är ofta väldigt arg på mig.
  Han säger att han hatar mig och att han hatat mig sen första 
  gången han såg mig. Han önskar att jag aldrig blivit till.
  Jag försöker att inte vara ivägen, men det spelar ingen roll.
  Det verkar som att mamma inte bryr sig.
  Jag behöver hjälp."
 
Det är i dom lugnaste vatten, bakom stängda dörrar som dom mörkaste hemligheter är gömda.
Barn är helt oslagbara.

Kram och gonatt


kli i fingrarna och myror i skallen

Skulle behöva skriva hur mycket som helst, den senaste veckan har varit rätt innehållsrik på alla sätt. Jag är lite klokare nu som 25 åring, har bla slutat snusa=)  ååååå jag är skit besvärad just nu!!! skulle verkligen behöva ut och springa, men jah kan inte lämna branen. Massor jobbiga känslor att gå till sängs med i natt. 
 
Jag är iaf glad att jag fortfarade är snusfri, och att jag ska vara ledig imorgon och köra ett boxpass.
Puss å gonatt 


RSS 2.0