Jag missa Earth hour

Under en timme igår kväll 20.30, släckte vi och 125 andra länder ljuset som en manifestation för att visa att visa att vi stödjer klimatet. Förra året var det 88 länder som deltog och 64 procent av Sveriges befolkning.
Ja satt ovetande med ett glas vin i handen och säkert munnen full med käk under denna viktiga timme som jag pratat om hela dagen!!! skiiiiit.
Söndag och LEDIG! finns det något bättre än att starta dagen med onani och sedan frukost med stor kaffe!?? Nu känns det riktigt roligt att åka ner på stan och kika runt lite, det var säkert en mån sen jag var där. Ska sätta mig och ta en god latte i mitt alldeles egna trevliga glada sällskap.
puss

TACK SOM FAN!!!! som dom säger på "rocken"

Vips så var kl 3 på natten och det var dags att tacka för en underbar afton, innan jag skulle somna med öppna ögon i Jessicas fina soffa. Maten var fantastisk men sällskapet, skratten och gråten var än bättre!! LOVE

lycka

Finns det någon så totalt ren och skär lycka som när en liten hand sträcker fram en liten kyckling och säger "- Mamma, den här har jag gjort till dig, glad påsk det är en kunghöna!"
Och jag riktigt ser hur hans ögon glittrar av iver över att få min reaktion på mästerverket som tagit honom en halv dag att göra.JAG ÄLSKAR DEN!!
Något inte lika kul är att Linus packat sina väskor och lämnat nyckeln för att dra till Åre med Henrik en vecka...
Det är tomt utan hennes tjatter här... på disk bänken stod det en jätte vacker blomma när jag kom hem=)) tack!!
Jag har kört ett grymt pass på gymmet idag, jag klappar mig själv på axeln=) och Sebban såklart som hjälper mig massor!! kommer ha sjuklig träningsvärk i morgon bitti när jag står i kolbåt och petar i spanten... kl står på 04.30... faaan nu säger jag godnatt, puss

hemtrevligt

Den här skylten visar att jag kommit rätt, jag gillar mitt jobb.
Har ni sett nått så mysigt förr?? nej, tänkte väl det... Nystädat och redo för våren som kommer i helgen!
Samma man som klämde mitt ben och gav mig en snyting, spottade på mig i matsalen idag... jag kan inte sluta skratta... han måste verkligen ha något emot mig!!
Nu ska jag lägga mig och vänta på att Eve kommer hem och ta en kopp te.
Puss

Jag vill alltid minnas!!!

Så mysigt att sitta i solen på balkongen och äta frulle!!!


Linus på språng, vi är påväg mot nya äventyr=) Och ett HÖGT HÖGT legotorn=)))VÅR RUS

Ledig helg, bil... allt är möjligt!!!!
En nattvecka är avklarad i hamnen, skulle kunna jobba natt jämt. Jag har kört maskin=)) runt runt runt så Håkan blev alldeles snurrig. MYCKET SKOJ!
Nu är det helg igen och jag ser framemot att åka dit bilen bär mig... ska lägga ut en bild på den så ni alla kan se vad det är ni ska hålla utkik efter på vägarna i vår... för nu satan är det vår och det märks i hela kroppen!!!!!

Ledig helg, godis och öl

Det är torsdag och i vanlig ordning pannkaka på menyn
Alicia hjälper självklart till eftersom det rör hennes favorit intresse, ÄTA!
Igår låg jag i soffan med en påse godis från "bron" mmmm=))
Idag märker ja att jag har en väldigt ful ovana, jag stoppar tillbaks halv ätna godisar i påsen...
på varenda jävla godis har jag sugit eller smakat... suck, varför har aldrig någon kommentera detta och gett mig en avhyvling??
Om det är någon som har gamla slitna fula tröjor liggandes hemma och skräpar så tar jag med varma armar emot dessa, i vilken färg och storlek som helst. Det går åt massor på jobbet... Jag har kastat mycket av mina gamla stall kläder och vissa av dom är faktiskt för fina för att vilja förstöra dom. väldigt väldigt välkommet!
Jag är ledig i helgen, helt oplanerat,,,gött=) Jag går på Sön kväll kl 18 och sen kör jag natt till nästa fre=)
Lisette kommer i morgon kväll och dricker lite öl och snackar en hela massa skit, får se om det blir en sväng på dansgolvet innan kvällens slut.
KRAM

GRODA (OR)

Dåligt med bilder i bloggen nu... men det kommer=)
Eve har blivit sjuk och ligger ute i Lukastorp inatt, det blir genast väldigt tomt här hemma. Konstigt så fort man vänjer sig med sällskap egentligen.
Jag tänker på hur vi människor agerar och reagerar på olika sätt utifrån ändå lika situationer.. Igår när Eve fått fram min profil efter några frågor kunde vi få fram nästan på pricken mina beteende-mönster.
Jag är så otroligt spontan styrd och borde tänka ett par extra sekunder innan jag öppnar munnen,
Ett exempel på det är när jag satt i kassan en dag på Kvantum och plötsligt utbrister mot kunden när jag får en stor gurka i handen" -Det här älskar jag!!! " jag viftar med gurkan i luften och fortsätter sedan att scanna in resten av varorna.... Det var nämligen så att kunden själv hade vägt i gurkan och satt en själv-scannings etikett på som jag älska det så mycket, men det framgick inte till kunderna tyvärr.
Ett annat exempel som jag helst skulle vilja glömma är när jag utbrister i fika rummet "KNULLA MIG", när jag upptäckt att matlådan låg kvar hemma.... men vem säger så?? jag fatta inte var det kom ifrån, jag skämdes jätte mycket och var tvungen att vända mig om till kollegorna som minst sagt såg förvånade ut och be om ursäkt över den hemska grodan.
Nej en tanke före vore minst sagt bra ibland. Inte bara bra.. fantastiskt.Det är med spänning jag möter varje ny dag, vad har den att bjuda på?? om jag bara visste...
POK     PrutatOchKlart

allt =)

Evelina sitter med näsan i sin yoghurt mittemot mig vid bordet, hon är trött... jag har tvingat upp henne 5 dom senaste morgnarna... själv är jag upp halv 5 och travar i hallen för att vänta in tidningen...alltid lika spännande att se vad som finns i den=)
På tal om näsa i yoghurt så väntar kanske en hälsoresa runt hörnet, skulle vara så skönt att dra nånstans dit solens strålar värmer naken kropp.
Och på tal om naken kropp så blir det mycket basta senaste veckan, efter varje jobb pass... kol hittar sig in även i underkläderna... helt otroligt!! Håkan rekommenderar björkris, så snart det börjar knoppa så ska jag pröva det, det stimulerar tydligen som massage. Jag har aldrig förstått varför man ska piska sig annat än att det kanske är skönt med lite spank i en het bastu... men nu vet jag att det ökar blodflöde och öppnar porer (ja, ni visste säkert redan!)
Imorgon ska jag träna efter jobbet på hamnens egna gym.. där finns tydliga bilder på snygg kille som visar hur man kan använda redskapen, jag blev glad när jag upptäckte att den snygga killen på bilden är min bas och en god vän, men linnet var lite feminint J ;)
Nu ska Eve testa min profil i disc-modellen... hmmm spännande, jag är tydligen i och s...
Igår morse rusa jag mot dörren och fastna som en fluga mot rutan.... ibland blir jag bara sååå glad av att vara påväg;))
gonatt

man väljer själv....

Varför gå i lera och sörja när man kan gå på is och ha det glatt??
Idag är staden väldigt väldigt liten..... jag vill inte alltid veta och se så jag stoppar mitt huvud under vattnet på badhuset, det svider i ögonen och slår lock för öronen.
Nu ska jag lägga mig och läsa, och vänta på att sambon kommer hem från båtmässan med provsmaker på godis fickorna fulla=)
Uppdraget för kommande vecka blir att KÖPA BIL!!!!!
kram

snusk vasan och badhus

Snusk vasan igen då... det har redan gått ett år sen jag blogga om vasan sist.
Tv:n är på mest symboliskt men jag är egentligen inte speciellt intresserad av att se dom pissa i spåret eller vem som kommer först i mål.
Linus har dragit till båtmässan med Henrik, och jag ska snart till badhuset med barnen och Jimi.
Det får mig att tänka på att "skrattgropar" i låren tyder på ett roligt underliv!!!
Höres

ja ni....

solen var MYCKET uppskattad idag efter en väldigt kall och blåsig vecka, jag satt i lä på däck och värmdes upp av strålarna... underbart, var bara måsarna jag sakna.
Imorgon ska vi ha maskerad, jag och barnen.Dom har letat runt i garderoberna och letat fram kläder dom vill ha.Vi ska äta godis i kojan under Elias säng och dansa till smurfarna i mörkret. ska bli jätte roligt. Mamma och Eve är bjudna, utklädda såklart, vi avslutar nog maskerad festen med filmen Upp!!
Ikväll är Eve på seans, ska bli spännande och höra hur det var om jag nu är vaken när hon kommer hem. Min klocka ringde 04.30 i morse ,sovmorgon, tack Eve. Måste hålla mig vaken till Solsidan.

RSS 2.0