WOHOO

Första dagen utan blöja, vi klarade det Elias!!=) bara en olycka hitills. Jag har haft en skit rolig dag med mina underbarast. Dom smet upp själva i morse, eller ja Alicia lyfte jag ur spjälsängen, men sen satte Elias på tv:n och dom kom in och väckte mig halv 10 och ville ha frukost.
Vi tog bussen ner på stan, vilket är skit kul om man inte gör det för ofta, vi åkte ett extra varv runt Harg och Elias provsatt alla säterna. Elias och jag hade "blöjsnacket" och efter det gick vi in på en affär där Elias fick välja ut boxershorts han ville ha istället för blöja, det gick bra, fem par med spindelmannen tryck senare highfive vi på hans ny blöjfria liv och gick och betala. Alicia satt nöjd i vagnen och prata med alla förbipasserande.

Nu var det daxs för nästa "snack" "du måste klippa dig Elias snacket", mindre lyckat, men långt från omöjligt. Envisa som vi båda är stod vi tysta några min och sura tills Elias sa -Inte klippa min tunga.
-Nej jag lovar han ska inte få klippa i din tunga, vi tummade på det och gick sen till Andy på Hårimperiet.
Andy klippte inte Elias i tungan utan lät istället Elias få klippa lite i mitt hår... . Elias blev nöjd.

Sen var det lunch daxs, Mc donals blev det till deras förtjusning, Alicia som inte har nån botten i sig fick i sig ett stort mål.... ja det tog 45 min men i gick det. Elias hade då hunnit bekanta sig med dom flesta där inne och nästan hunnit somna på stolen innan vi gick därifrån.

Vi träffa Eve och Malin som var ute på shopping det var trevligt.

Jag känner mig som en ny människa idag, känns som att jag öppnat en dörr som varit stängd länge. Måste hänt nått under natten, hoppas den stannar kvar.

Kram och godnatt


SOMMARLOV!!!?!

Jaha då har äntligen sommaren kommit till mig på riktigt, jag har sjungit den blommster tid nu kommer och skålat med mina alldeles underbara klasskammrater som jag kommer att sakna massor tills vi möts igen i November.... November... det känns väldigt långt iväg från nu...   Det är något speciellt med skolavslutningar,jag bara älskar stämmningen som infinner sig när alla säger fina saker till varandra och en och annan tår faller för dom jag aldrig mera kommer att träffa, tack för ett underbart år. Om jag aldig börjat på Stensund hade jag nog heller aldrig suttit här i min lägenhet, heller aldrig kännt mig så säker på vad jag vill och vad jag kan.
Jag har träffat människor som har förändrat mitt liv, Sanne är en av dom. 

                                                     


                        

                            

Ja nu väntar en spännande sommar, en annorlunda sommar utan mitt hus.
Jag hoppas att jag får mycket jobb och att jag kommer iväg på någon avslappnande semester ett par dagar. Jag ville ju igentligen bo i kloster en vecka själv, men det får nog vänta tyvärr.
jag hoppas att träningen kan motivera mig att låta bli snuset till hösten=)

Nu är det sov dags tror jag bestämt  22.18... jobb i morgon=) kram

RSS 2.0