.....

                                          

morrn morrn

Det spritter i kroppen, trots att vädret ser och känns lite trött och grått idag. Har varit ute och traskat med mina stövlar redan, kl är 8. Jag är blöt och glad, lyssnar på 21 Guns.

Ska ner på Ica innan jag åker till jobbet och köpa lite god frukt.
Jag har inte fått mitt CSN än.... och ingen lön från cafekrogen, men det bryr sig inte räkingarna om. Har många samtal att ringa idag, F-kassan, CSN, Glocalnet och Cafe krogen,och ICA banken,  men det passar mig idag.


Ha en bra dag kram


Självkänsla

                                          


Ja här ovanför sitter jag och johanna och dricker en redbull vodka en kväll i sommras, mysigt.

Tänk om värden vore blind, jag tror nämligen att den då skulle vara en vackrare plats att bo på.  Då skulle vi inte jämföra oss med andra människor utan se till personers insida lite mer. Jag funderar mycket på vad dålig självkänsla gör med oss, och hur mycket bättre många skulle kunna må om vi la ner tid på att arbeta lite med oss själva. Då skulle vi inte låta andra människor dra ner oss, utan veta vårat eget värde.
Att vi är bra precis som vi är, inte för vad vi gör.  Jag kan göra fel, men jag är aldrig fel.
Vi kan göra misstag och få kritik för en handling vi gjort, men det är handlingen som kritiseras inte jag. Vi lär ju oss av misstag och försöker sen att undvika att göra om dom.

Om man har bra självkänsla skulle vi inte göra saker för att visa andra att vi minsan kan, utanför att vi verkligen vill göra det. Jag jobbar på min självkänsla hela tiden, det tar tid att bygga upp. Jag vill lära min barn att dom är underbara för att dom är just dom, och inte för det dom presterar. Jag vill lära dom att kunna säga tack om man får en komplemang.

Kram på er

lite sjuk och eländig....

känner mig faktiskt lite eländig, snorig och hostig... ojojoj ajajaj=) ibland är det skönt med lite självömkan, visst??
Jag längtar till hösten och mössväder!! Mössa är nog mitt ästa plagg, då slippar jag tänka på mitt trollhår det bara är där uppe under mössan och gömmer sig.

Måste åka till Stadium, och inhandla årets mössa.

Praktiken går bättre än jag vågat hoppats på.  Min handledarehar lovat att jag komer att gå upp 10 kg i vikt innan jag är klar... det är en biverkning menar hon. Jag som inte alls har någon lust att gå upp några 10 kg tycker inte att det låter som nån rolig biverkning alls, så idag drack jag en shake till lunch och struta i em glassen. Vilket resulterade i att jag var sjukt hungrig när vi kom hem och jag gjorde våfflor åt barnen... och ett våffelberg till mig.... mmm jätte bra, med extra grädde!  Tror inte att det är läga att lägga ner snuset nu iaf, för jag har nog med att kämpa med mitt socker intag.

En av mina handledare sa idag att det är så skönt nu när dom fått så många barn som hon och manen ville ha, så kan hon säga till honom och han till henne när lusten kryper på att - Gå och hjälp dig själv!! Haha jag skrattade massor.

kram

Fredag

Efter en rätt tuff vecka md jobb ska det bli underbart att barna kommer till mig vilken sekund som helst.
När vi arbetar med andras barn och ungdomar sätter det igång en massa tankar på sina egna. Jag är så tacksam över att få ha dom i mitt liv. Dom kommer och vrider om hela mitt liv, och jag älskar det.

Hoppas ni får en mysig helg alla mina vänner.

PRAKTIK!!! =) spänd i stjärten.

Första dagen på praktiken, barn och tonårsbyrån fält i oxelösund. Så otroligt spännande dag, jag var lite nervös i morse innan jag väl var på plats och första mötet med ett par ungdomar var avklarat. Så skönt att känna att allt pluggande har gett mig så många användbara tekniker. På onsdag ska vi nattfälta i sammarbete med fritidsgården, vi har fått tips om olika ställen ungdomar hänger på. Ska bli spänande att få träffa flera av kidsen då.

Jag var helt slut i kolan av alla nya intryck när jag kom hem vid 17, bytte bara väska och cykla ner till gymet och körde box och danasade disco.Jag hade sett fram emot det, har inte tränat box sedan jag dubbelstuka foten för ett gäng månader sedan, så det var jätte roligt att få slåss lite igen.

Imorgon har jag praktik till 17 och börjar sedan 17.15 på andra jobbet,jobbar till 21.15, för att sedan gå till jobbet på morgon efter jobba till 14.30 och sedan köra praktik från 15 till midnatt, kul med lite fart i schemat=)

Btw så luktar det häst i Maricas bil, sniff sniff mmmm=)

 titta vad roligt, bilder när jag hade mitt mörka hår.

Godnatt godnatt


Life is what happens when you are busy making other plans

Jag är stolt över dig syrran!!!! Bestigit Kebnekaise=) 2104 m över mark mitt ibland molnen. Fick ett mms av henne tidigare idag.
                                                    


Minns,det som går ut ur din mun går in i andras öron.

                                              

Det är min förbannade skyldighet att se till att göra det bästa jag kan av mitt liv.  Att jag i sutändan kommer att stå som ensam ansvarig.

Jag vill tro att allt ont för med sig något gott, och ur allt som händer lära sig något. Jag tror att anledningen till att det börjar röra sig i huvudet beror på att skolan snart börjar, om man inte har läst den utbildning som jag läser så kanske man inte förstår hur det skule kunna påverka tankarna så mycket. Men ni som har det vet precis vad jag pratar om...!!?Självransakan.
Massor miljoner tankar till och omkring pappa senaste veckan, fy fan att det fortfarande kan kännas som att det var igår jag satt på sängkanten brevid honom och lyssnade på begravningslåtarna han hade valt. Undrar om det alltid kommer att göra lika ont??
Jag ser hursomhelst fram emot att få börja min praktik, det kommer bli en skittuff och spännande höst=)   Ska bli en utmaning att pussla ihop dagarna.

Var härom dagen och hälsa på Katta och Johans nya medlem av Fam. Harter, Liam.
Vad underbart det är med dom små snusande liven, jag vill bara stypa dom... hahaha nej men ni vet när man tycker så mycket om något att man inte kan kontrollera en hård kram.

Karneval dagar, åkte karusell idag, tack mamma=) vi var med barnen i Gripsholms parken och lyssna på Sven. och sen knalla vi runt,mysigt!!, hade Jimis bil och det känndes lyxigt, tänk att jag inte uppskattade det när jag hade min, då var det så självklart att inte behöva passa busstider eller släpa på tunga kassar hem  från affären eller kunna åka och hälsa på kompisar även när det regna=)  Jag borde passa mig för att ta saker för givna.

Nu ska jag gå och maskera hallen, så att jag kan börja fixa så fort jag fått grejorna av mamma. puss

RSS 2.0