Mitt trogna J

Skänker min trognaste läsare J ,ett tack!! J är anledningen till att jag började blogga, då var nog mer tanken att det skulle vara humor i det jag skrev... jag har en tendens att råka ut för lustiga saker och brukar kunna formulera ner det till text rätt bra. Men den senaste tidens inlägg har inte gjort att någon dragit på mungiporna speciellt ofta, jag ska försöka att lägga lite mer energi i vad fan jag skriver och hoppas att ni blir nöjda. J påpekade att jag var väldigt frispråkig i boggen...
-vadå?? fråga jag
- dels att du onanera och sen att du du satt på ballen!
-satt på ballen???
-ja, du skrev att du skulle sätta dig på ballen och sen ta en cider och cigg i det ljumna...
Hahah visst går allt att misstolka!? onani känns rätt oskuldsfullt men att skriva nått om ett planerat hopp upp på en balle är under min värdighet.... Robban sa iof att min blogg var det tråkigaste skit han läst för att det var för lite snusk,svordomar och skvaller. Sorry Robban du får sätta dig på söndagsfikat, eller helt enkelt börja uppdatera din egen blogg;)
Puss

Kommentarer
Postat av: J

Jo du brukar ju kunna "sladda" lite med tungan, men gillar din humor och våra sköna diskutioner...;-) så fortsätt skriv som du känner. Alltid lika trevlig läsning :-) J (eftersom nån gillar att låna mitt "nick")

2010-04-06 @ 20:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0