titel:Hamnarbetare, 900 gubbe.

Jag har blivit bönhörd=)) På måndag börjar jag i Oxelösunds hamn... I en grupp intervju med ett gäng grabbar/karlar så valde dom mig.
Under intervjun gick dom laget runt och fråga om tidigare erfarenheter, alla hade tidigare någon vana som truck och kranförare, jag suckade tyst för mig själv och hoppades på att dom skulle hoppa över mig om jag såg ut att vara fullt upptagen med att titta intresserat på dom stora kranarna genom fönstret, men nej... Jag berättade att jag är bra på att köra traktor och en hejjare på att köra bil.
Vid flera tillfällen kom dom att prata om att det är ett fysiskt tufft arbete, eftersom jag kände mig i ett smått underläge vad gällande styrka flikade jag vid två tillfällen in att det mesta är nog teknik. Det kanske va det dom föll för... mina pedagogiska och tekniska uttalanden.
Det känns tråkigt att behöva gå ifrån Kvantum, dom har varit väldigt tillmötesgående och vänliga mot mig, speciellt vad det gäller att anpassa tiderna efter dagis och barnhelger... men jag ska gå kvar som timmanställd och det är jag jätte tacksam för.
Vilken vecka säger jag bara... jag har inte ens hunnit gått med soporna och klockan har ringt 05.00 varje morgon... det är iof kul att jobba och jag har ju lite att ta igen efter en mån i träda...  På lör blir det 12 timmar på träningsboendet och sön kör jag 14-22.30 Kvantum..
Men imorgon ska jag hjälpa Johanna packa och jag ska ta med lite ost&kex och en flaska vin så det blir en lugn och mysig em.
Kramar
Puss

Kommentarer
Postat av: Sandra Z

Grattis gumman!

Du kommer fixa det jobbet galant =) Du får fixa in min bror på jobb där snart=)



Hoppas vi ses snart igen

Puss och kram

2010-02-25 @ 23:10:43
Postat av: Trötter

Grattis till jobbet smulan!

2010-02-26 @ 09:06:03
Postat av: Du kanske vet vem...

Klart vi ska ha en stark tjej som dig i hamnen...;-) ska bli kul att köra med dig..Välkommen!!

2010-02-26 @ 10:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0