Allt från mazarin till maskros

I lunch rummet på 34:an äts det mesta och utspritt på dygnets alla timmar, "Hummle & Dummle" drog i sig mazarin och puncrulle till morgonkaffet 05.50 och ett par timmar senare hänger det maskrosblad på min gaffel... jätte gott, och smidigt dessutom för hur mycket maskrosor finns det inte ute nu!!?? var noga med att skölja ordentligt bara.
Under den korta vecka som bara hunnit vara har jag redan stött på värsta sortens bilförare... det är inte dom som kör som idioter,som inte stannar för fotgängare eller som kan få en att tappa andan av förskräckelse när dom bromsar tvärt och alltid på minsta marginalen. Nej den värsta sorten är "gamarna" dvs. gubbjävlarna med keps, som sitter med överkroppen lätt framåt lutad men har ändå hakan på instrumentpanelen och alltid med munnen halvt gapades. Dom kör så slät-struket  så jag kan gråta.... väja inte för något, läser inte skyltar eller kanske helt sonika bara skiter i att följa dom.
Dom har en lam/förslappad uppsyn och glor oftast bara rakt fram, så att visa fingret för ett dåligt uppträdande i trafiken är bara att glömma och tutan hör dom inte heller.
Och HUR ska dessa människor som har käppen ligger i baksätet hinna bromsa om något/NÅGON oväntat dyker upp framför dom på vägen???
Min andra fundering är "ska jag ursäkta för att jag öppna dörren när du glömt att låsa den till en offentlig toalett"  Jag öppnar dörren, en kvinna som står och hjälper sin dotter att kissa blänger surt på mig och viftar med handen för att få tag i handtaget och stänga dörren. Ursäkta ursäkta och förlåt hör jag mig själv säga ca fem gånger innan dörren drogs igen framför min näsa... väl sittandes på en egen toa med låst dörr blir jag irriterad över kvinnans sura beteende.. varför bad jag om ursäkt?? hon skulle egentligen be mig om ursäkt för att dom glömde låsa!!!?eller? jag är ofta väldigt snabb med att ursäkta mig fast det kanske inte alls ligger på mitt bord att göra.
tjipp å hajk

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag håller med dig och de gamla gamarna som har parkerat sin halvt fölamade fot lätt på gaspedalen. De verkar inte kunna flytta den därifrån för att bromsa och heller inte kunna trycka in den lite till för att köra på när hastighetskyltarna höjs. För jävligt!

Jag håller även med dig om din andra fundering. Vad man kan reta upp sig och önska att man skulle kunna spola tillbaka och få göra om det igen men då på ett annat sätt. Eller högsta önskan vore ju att när man sen öppnar dörren så kommer tanten och ungen ut samtidigt och blänger lika mycket. Då skulle man få chansen till den där syrliga kommuntaren som man ältat i sitt huvud att man borde ha sagt. =)

2010-05-19 @ 15:43:05
URL: http://dreameve.blogg.se/
Postat av: JohannaR

Ja, vad mer kan man säga än, håller med och livet är ju tydligen en prövning, det har vi nog märkt vid denna tidpunkt ;) Hoppas allt är bra i maskroslandet, så fort jag ser dessa blad tänker jag nu mera på dig ;)

Puss på re!

2010-05-20 @ 20:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0